Efter att ha blivit av med mitt jobb inom talboksbranschen börjar jag fundera på att starta eget med ett lite spretigt utbud av tjänster. Jag började med att göra en hemsida förstås! Klicka här för att komma dit!

Resten är historia ... dvs det är ju knappast särskilt aktuellt längre, men det får ligga kvar ändå.Den 16 maj 2004 var jag med i en föreställning på Stallet (Stallgatan 4 i Stockholm där en grupp sångare från olika länder sjöng sånger som vi översatt till och från varandras språk. Det blev en stämningsfull och rolig kväll. Vi hoppas det kan bli mer än en föreställning, men inget är ännu bestämt. Här är i alla fall några bilder från kvällen, tagna av Hans Jacobsson. Klicka på småbilderna för att se dem i större format.

           

Jag håller på med att vidareutveckla mina färdigheter i html och hemsidesbygge. Börjar tycka det vore kul att få möjlighet att använda kunskaperna för att göra nya hemsidor åt några andra än mig själv och andra i min närhet. Intresserad? Skriv en rad!

Den 24 maj 2003 sjöng Stockholms Bulgariska Damkör dels på Järntorget i Gamla stan klockan 12.00 - 12.30, dels på Kulturhuset på kvällen, som inledning på "Kulturhusnatten".

1 maj sjöng Extrasalt (som vanligt de senaste 6 - 7 åren) på morgonen klockan 9.30 vid La Mano - monumentet till minne av de Spanien-frivilliga - på Katarinavägen i Stockholm. Så här såg det ut året innan - den här gången syntes vår tappra skara knappt under paraplyerna i snålblåst och regn...

15 april upprepade vi konserten från Teatervinden och Medborgarhuset med tonsatta poeter (se nedan), denna gång på biblioteket i Jakobsberg.

9 mars sjöng jag i Norrtälje på Café Tullen, Tullportsgatan 15. Ett hemtrevligt litet café där duon Vispeppar (som består av Birger Björnerstedt och Ewa Lindahl) arrangerar visprogram ungefär en söndag i månaden. Rekommenderas! För att få veta programmet, kolla Kalendariet på hemsidan Visevärden

År 2002 fyllde bulgariska damkören 10 år. Vi hade födelsedagskonsert den 26 oktober på "Stallet" - mycket lyckat! Här är några bilder från konserten - foto Lars Farago.

Extrasalt sjöng den 17 november 2002 på Teatervinden, ABF-huset i Stockholm. På programmet stod en svit dikter av Leif Nylén (som också var med och läste egna texter), en dikt om var och en av årets månader. Dessutom tonsatta dikter av bland andra Stig Dagerman, Karin Boye och Ina Hellberg. Tonsättningarna stod Robert Robertsson och jag för. Samma program gjorde vi igen tisdagen den 26 november på Stadsbiblioteket i Medborgarhuset på Söder, och vi hoppas kunna göra om det fler gånger.

Hösten 2001 gjorde kören Extrasalt bland annat ett program med tonsättningar av den åländske poeten Georg Kåhres dikter. Tonsättningar och arrangemang av Robert Robertsson. Premiär hade vi den 9 september. Nästa projekt var att spela in valda delar av ett program med tonsatta dikter av Stig Sjödin, som vi har gjort en CD av. Den fick namnet Livets starka smak efter ett av scenprogrammen. Den kostar 120:-. Kontakta mig om du vill köpa ett exemplar.

Tillbaka hem

Saknas knapprad till vänster? - Till Index