Jag är, resp. har varit, med i två körer. Båda är små och har rättså udda repertoar.

Kören ExtrasaltEXTRASALT startade i början av 1993, och jag var med nästan från början. Egentligen var det manliga sångare de behövde, sa körledaren Robert Robertsson bekymrat när jag ringde. Men eftersom jag ändå platsar bäst i tenorstämman så fick jag vara med.
Kören sjunger mycket eget material, mest sådant som Robert skrivit, tonsatt och/eller arrangerat. Själv har jag också gjort en del körarrangemang - bland annat till ett projekt med mina Karin Boye-tonsättningar som vi framförde i samband med 100-årsdagen av hennes födelse, på senhösten år 2000. Då deltog också Lauri Antila på bas, Lasse Zackrisson på piano och dragspel, Robert på gitarr och Maria Kristenson på tvärflöjt, och Astrid Assefa medverkade som uppläsare. Astrid har varit med och läst vid flera tillfällen när kören sjungit. Titta också på Extrasalts hemsida!.

Stockholms Bulgariska Damkör

STOCKHOLMS BULGARISKA DAMKÖR har funnits ungefär lika länge. Jag kom inte med förrän 1995. Nu har jag inte varit med i denna kör på ett antal år, men titta på körens hemsida för att få veta mer om vad de håller på med nu.

Tillbaka hem

Saknas knapprad till vänster? - Till Index